Forum och bloggar om sport och spel

ForumI denna artikel tänkte vi lista några av de bästa forumen och bloggarna inom sport och spel av olika slag. Det kommer att handla om såväl sport som spel av både datorspelskaraktär och av penningspelskaraktär.

Spelforum – Dator- och konsolspel – Sweclockers.com

Sweclockers är ett svenskt forum för allt inom datorer, datorkomponenter, mjukvara, spelkonsoler och så vidare. Det handlar som du förstår om det mesta inom teknik. En underdel av forumet behandlar olika varianter av spel. I forumet finns olika undertrådar, genres av spel men också specifika trådar för de största och mest kända spelen så som Call of Duty. Här kan du fråga om hjälp eller bidra med din kunskap till den som frågar.

Sportblogg – Sladjan på Betsafe.com

Vill man lära sig något om fotboll så är denne Sladjan en av de främsta inom sitt gebit. Tillsammans med Erik Niva är han en av de personer som kan anses som något av fotbollsprofessorer. I bloggen läser du nyheter och inslag framförallt från den Europeiska toppfotbollen, så som exempelvis senaste nytt om Champions League-klubbarnas framfarter.

Pokerforum – Pokerforum.nu

Poker är sedan ett antal år en mycket populär aktivitet. På Pokerforum.nu så kan du hitta i princip allt du vill veta om poker, från olika sidor att spela på, till dagböcker om andra spelares framfarter. Det finns även en hel del information om pokeranalys och teorier att läsa och lära om. Det finns även information om olika turneringar som man kan delta i eller titta på. Helt enkelt ett ultimat pokerforum för pokerälskaren.

Sport- och bettingforum – Punterslounge.com

Är det något sport- och bettingforum man ska lägga på minnet så är det Punterslounge.com. Här diskuterar närmare 85 000 medlemmar olika sporter och att spela på dem. Du hittar alltifrån engelsk fotboll till australiensisk hästsport att diskutera. Dessutom finns det delar där det diskuteras sport utifrån det sportsliga perspektivet och inte nödvändigtvis betting.