Flashback

Flashback är ett gigantiskt forum där du kan hitta underforum för precis allt möjligt. För att det ska vara lättare att hitta det du söker är Flashbackforumet uppdelat i vissa underkategorier. Bland de mest populära finns datorer, teknik och prylar där du kan få hjälp med dina tekniska problem eller om du vill recensera din nya laptop som du köpt. I livsstilsforumet kan du diskutera mode, subkulturer, få hjälp att välja ut tatuering eller fiskespö eller få tips på hur du kan lyckas vaxa din egen bikinilinje.

forumUnder samhälle kan du få juridikråd eller läsa det senaste om det senaste brottet. Tack vare att Flashback är så pass stort finns det nästan alltid någon användare som vet någonting om till exempel ett brott eller det senaste skvallret. När det gäller juridikråd finns det gott om advokater och jurister som mer än gärna delar med sig av sin expertis. De användare som hjälper någon med till exempel juridik, kan man se själv be om hjälp inom något annat område som denne inte är expert inom, till exempel om dataproblem.

Flashback har länge varit känt som ett forum där man kan diskutera precis vad som helst och forumet marknadsför sig som ocensurerat. Det här betyder att man kan hålla diskussioner som kan anses vara tabu på andra forum – beroende på vilka trådar man vill läsa. Man väljer själv vilka ämnen som man vill diskutera, och om man vill hålla sig borta från exempelvis de drogliberala delarna går det alldeles utmärkt att hålla sig till andra delar på forumet.