Fördjupa dig i betting

Att spela på odds och betting låter väldigt rättfram och enkelt. Du går in på spelbolagets hemsida, väljer att odds som passar dig och betalar in insatsen. Men visste du att du kan ta betting längre och göra det ännu mer spännande?

När du har testat på de enkla oddsen och blivit varm i kläderna, är det dags att fördjupa sig i bettingvärlden och skapa större spel. Du kan nämligen dubbla eller trippla dina spel och öka chansen för större utbetalning. Då kombinerar du två eller flera odds till ett, stort odds. Du får bättre utbetalning men risken är större eftersom du måste ha prickat rätt på alla oddsen för att vinna.

I och med detta kan du spela på två fotbollsmatcher samtidigt, ena har odds 1,50 till Djurgården mot AIK och den andra ligger på 2,30 till Gefle mot Örebro. Du lägger då ihop oddsen 1,5+2,30 och får ett slutgiltigt odds på 3,80. Om både Djurgården och Gefle vinner får du 3,80 gånger insatsen. Och det här spelsättet kan du utöka till fler matcher och öka på oddsen ännu mer. Ju fler matcher du lägger till desto fler insatser behöver du betala men du kan också öka risken genom att ta några högoddsare.

Alternativt kan du satsa på systemspel med tre eller fler matcher och få tre dubblar. Du behöver betala för tre insatser men oddsen ökar ännu mer. I ett systemspel behöver vi inte alla vinna för att du ska vinna såvida du skapar ett systemspel som ett kombispel enligt exemplet ovan. Och fördelen med detta är att du kan justera hur mycket pengar du lägger på varje insats. Om du är osäker på en dubbel eller trippel kan du välja att satsa mindre pengar på den och lägga mer pengar på de som känns som säkra kort (eller odds!).