Digital kurslitteratur

Att studera är att investera i sin egen framtid. Det kan dock vara dyrt att köpa all den kurslitteratur som utbildningen kräver i tryckta böcker.

Samtidigt blir det allt vanligare med digitala utbildningar. Om du vill ha pengar över till annat kan det därför vara smart att hyra kurslitteraturen digitalt. Därtill kan digitala böcker vara ett skonsamt alternativ för miljön. Ta en titt online och hitta de böcker du behöver.

Hyra kurslitteratur digitalt

Genom att hyra kurslitteratur snabbt, billigt och enkelt digitalt får du både tid och pengar över till annat. Majoriteten av alla böcker går att hyra mellan 30, 90, 180 eller 365 dagar. Du som student väljer alltså hur länge du önskar att hyra boken. Dessutom kan det vara skönt att ha alla kursens böcker samlade på ett och samma ställe i datorn.

Köpa kurslitteratur digitalt

För den som vill finns även möjligheten att köpa böckerna permanent. Ämneskatalogen med kurslitteratur är bred vilket ökar chansen att du hittar just den bok du behöver. Samtidigt kan det vara bra att ha boken i sin digitala bokhylla om den någon gång skulle behövas igen. Att köpa eller hyra böcker digitalt är på många sätt framtiden när det gäller studenters möjlighet till effektiv utbildning.