Allt för ditt trädgårdsfix i sommar

När sommaren kommer är det dags att fixa i trädgården. Oavsett om du har en liten eller stor trädgård finns det alltid något att göra. För att göra det så enkelt som möjligt är det bra att ha rätt tillbehör. På CDON hittar du en mängd produkter som underlättar när du ska påta i trädgården. Dessutom har de en hel kategori med trädgårdsdekorationer.

Tips när du ska fixa i trädgården

När snön har smält bort och värmen börjar komma är det dags att se över trädgården. Skräp behöver tas bort och när sommaren väl kommer har ogräset ofta hunnit växa till sig. Därför kan du behöva börja med ogräsrensning redan på våren. Du kan både dra det för hand och med hjälp av redskap, det får du själv avgöra.

När ogräset är borta från rabatterna kan det vara dags att plantera lite fina sommarblommor. De gör din trädgård mer hemtrevlig och den blir en vacker färgklick i omgivningen. Det finns en mängd blommor att välja mellan som alla behöver olika mycket skötsel. Välj en typ av blommor som passar just dig. Har du inte så gröna fingrar är det en bra idé att börja med lättskötta blommor. Det finns många varianter som inte kräver så mycket omvårdnad.